design-cala-kumquat-gin-e1564388933461

Het proeven van Cala Kumquat-alcoholen betekent het ongeëvenaarde plezier proeven van 100% ambachtelijke sterke dranken, gedistilleerd op de traditionele manier in koperen ketels en gemaakt van vers gecertificeerd biologisch kumquat-destillaat.
Het gaat ook om het waarderen van wat hen anders maakt, deze echte aromatische en smaakauthenticiteit.
Het gaat ook om het waarderen van hun verschillen, de rijkdom van hun respectieve aroma's en hun onvergelijkbare rondheid, natuurlijk en fruitig.
Het gaat erom de geneugten te vermenigvuldigen door ze simpelweg puur en licht gekoeld te proeven, voor de liefhebbers van eenvoud, of gemixt in de cocktails van jouw keuze.

100% Belgische creaties
Geboren uit de ontmoeting van een Brusselaar, gepassioneerd door gezelligheid en sterke drank, een Belgische boomverzorger, producent van kumquats aan de grens van Andalusië, en de vaardigheden van de beste Belgische meesterdistillateurs, zijn de sterke dranken van Cala Kumquat altijd 100% Belgische en ambachtelijke creaties.

Alle stadia van hun ontwikkeling, van de teelt van grondstoffen tot de marketing bij sterke drankenspecialisten en in de beste bars en restaurants, benadrukken onvervangbare menselijke knowhow.

Welkom op de website van Maison du Rhum

Deze site is exclusief voorbehouden voor volwassenen.

Ik verklaar dat ik de wettelijke minimumleeftijd voor alcoholconsumptie heb in het land waar ik woon.

Bent u meerderjarig?

Désolé, selon les lois en vigueur, vous n'avez pas l'âge requis pour accéder à notre site Dugas.fr

L'abus d'alcool est dangereux pour la santé. A consommer avec modération.

Mentions légales

Accès à l'espace commercial

Mot de passe oublié

Identifiants incorrects - Merci de réessayer.

4