ONTMOETING MET JOHN VAN DER PLUYM

FX Dugas

La Maison Du Rhum werd in 2002 opgericht door John Van Der Pluym, een groot rumliefhebber. Hij viel in de pot tijdens een zakenreis naar West-Indië.
Sinds 1988, met zijn jarenlange ervaring in de import-export van exotische voedingsproducten en enkele West-Indische rum, besloot John om zichzelf te lanceren op de rumdistributiemarkt in België door zijn eigen bedrijf op te richten.
De start is gemaakt met enkele bekende merken op zak: Trois Rivières, Séverin, Montebello en Caraibos fruitsappen.

In slechts een paar jaar tijd heeft het Maison du Rhum zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en marketing in de richting van het traditionele netwerk, met de exclusieve distributie van meer dan 20 merken rum, bestaande uit smaken en oorsprongen van over de hele wereld, wordt het beschouwd als pionier in de Belgische distributiesector voor gedistilleerde dranken.

Vandaag blijft de activiteit zich ontwikkelen en bestaat het Maison du Rhum nu uit meer dan 35 merken gedistilleerde dranken, waardoor nieuwe productcategorieën zoals whisky’s, gins, calvados, armagnacs…

ONTMOETEN MET HET HUIS VAN RHUM BELGI

FX Dugas

Het introduceren van nieuwe merken gedistilleerde dranken op de Franse markt maakt deel uit van het DNA van Maison du Rhum Belgique. Deze visionaire en overwinnende geest heeft me nooit verlaten sinds zijn oprichting. Het Maison du Rhum Belgique heeft dus zijn reputatie opgebouwd vanwege zijn vermogen om nieuwe merken te ontdekken, maar ook en vooral door zijn vermogen om hen te ondersteunen bij hun ontwikkeling. Dit is wat ons trots maakt. Het Maison du Rhum Belgique wordt vandaag erkend voor zijn gespecialiseerde portfolio, bestaande uit exclusieve handtekeningen.

Voor ons is de mens even belangrijk als het product. De geschiedenis van het Maison du Rhum Belgique is vooral een verhaal van ontmoetingen. Ik hecht ook veel belang aan de opleiding van mijn team, jonge gepassioneerde medewerkers. Talenten zien opbloeien binnen het team is een van onze grootste voldoening.

ONZE WAARDEN

qui-sommes-nous-valeurs-qualite

De kwaliteit

Producten gekozen vanwege hun smaken en het smaakgenot dat ze bieden aan liefhebbers van sterke drank en cocktails.

qui-sommes-nous-valeurs-originalite

Originaliteit

Merken voor het grootste deel niet gepubliceerd in België. Originele en authentieke verhalen rond betrokken en gepassioneerde producenten.

qui-sommes-nous-valeurs-humain

De mens

Meer dan een selectie van producten en smaken, het is vooral een menselijke relatie die het Maison du Rhum en zijn klanten verenigt.

qui-sommes-nous-valeurs-passion

Passie

Een verhaal van passie en ambitie, dat van alles overlaten om te ondernemen en zijn liefde voor geesten te delen.

Onze teams

Welkom op de website van Maison du Rhum

Deze site is exclusief voorbehouden voor volwassenen.

Ik verklaar dat ik de wettelijke minimumleeftijd voor alcoholconsumptie heb in het land waar ik woon.

Bent u meerderjarig?

Désolé, selon les lois en vigueur, vous n'avez pas l'âge requis pour accéder à notre site Dugas.fr

L'abus d'alcool est dangereux pour la santé. A consommer avec modération.

Mentions légales

Accès à l'espace commercial

Mot de passe oublié

Identifiants incorrects - Merci de réessayer.